Reteta si fotografii de
aici.
La inceput, am decis că acesta este pateu, apoi mi-am spus că, mai degraba sufleu, dar am luat ideea din reteta de Mousse ...
Sunt confuza!
Dar este foarte gustos si simplu, deşi arata ... bine, iata cum, totul gatit la steamer (abur):
Ingrediente:350 g carne de pui
200 ml de smântână cu 22% grasime
2 oua
2 căţei de usturoi
Sare şi piper
măsline (opţional)
Preparare:Fileul de pui si usturoiul se toaca în procesor (blender).
Adaugati smantana si ouale, sare, piper dupa gust si bateti in continuare.
Imbracati o forma in film alimentar si se toarnă in ea compozitia obtinuta.
Se fierbe la steamer (pe baia de abur) in medie 30-35 de minute, sau până când compozitia se ingroasa.
Rasturnati “nustiuce”-ul pe o farfurie si serviti cald sau rece.