este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

marți, 4 mai 2010

RULADE DIN PIEPT DE PUI CU PROSCIUTTO, SPARANGHEL SI MORCOVI


VERSIUNEA IN LIMBA ROMANA, TRADUSA DE AICI

Pieptul de pui si legumele sunt ideale pentru cei care doresc să mănânce sănătos, dar cu gust. Aceste rulouri sunt un exemplu, deoarece sunca dă preparatului o aroma suplimentara. Semintele de mac completeaza cu un dram de culoare şi o aromă delicată.
Este foarte uşor şi rapid de facut!
Puteţi utiliza sparanghel şi / sau morcovii pentru a umple ruladele.
Bateti fiecare felie de piept de pui cu un ciocan de carne pentru a avea o foaie subţire. Vinul alb, cum ar fi Fiano di Avellino, este ideal pentru a accomania acest fel de mâncare.
Ingrediente:Piept de pui, tăiat în felii subţiri
Prosciutto felii
Sparanghel
Morcovi
Frunze de salvie
Ulei de măsline
Sare
Piper
Mac
Preparare:Se spală legumele. Tăiaţi capetele dure ale tulpinii de sparanghel şi curatati morcovii. Fierbeti separat în apă clocotită cu sare, până când devin al dente, scurgeti apa. Se presara fiecare felie de piept de pui cu sare si piper dupa gust.Se aseaza deasupra o felie de Prosciutto şi o tulpina de sparanghel sau un morcov si se ruleaza. Asezonati cu salvie şi ulei de măsline. Se aseaza fiecare rulou pe folie de aluminiu şi se infasoara rasucind capetele pentru a sigila rulourile de pui in interior.


Coaceţi în cuptorul preîncălzit la 210 grade pentru aproximativ 15 minute. Scoateţi rulourile de pui din ambalajele de folie şi rostogoliti-le în seminţe de mac. Serviti.