este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

sâmbătă, 12 decembrie 2009

CARROT CAKE



Reteta tradusa de aici


Ingrediente:
Blat:
1 1/2 cana faina
1 1/3 cani zahăr tos
1/2 ceaşcă fulgi de nucă de cocos
1/3 ceasca Nuci de Pecan
2 linguriţe praf de copt
1 lingurita de sare
2 linguriţe scorţişoară macinata
3 linguri de ulei de rapita
2 ouă mari
2 cesti morcov ras
1 1/2 cesti conserva de ananas zdrobit, scurs
hartie de copt

Glazura:
2 linguri de unt
220 g crema de brânză slaba
3 cesti de zahăr pudră
2 lingurite extract de vanilie
Morcov ras suplimentar (opţional)

Preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180 °C.

Pentru a pregăti tortul, amestecati zahărul făina, nuca de cocos, Nucile de Pecan, praful de copt, sarea şi scorţişoara într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Amestecati uleiul cu ouăle si se amestecă bine. Se toarna in amestecul de ou, morcovul ras, ananasul si amestecul de făină. Turnati aluatul într-o tava de 23 x 33cm imbracata cu hartie de copt. Se dă la cuptor la 180 °C pentru 35 minute sau până când o scobitoare inserată în central prajiturii iese curata. Raciti complet pe un gratar de sârmă.

Pentru a pregăti glazura, se combina untul şi crema de brânză într-un castron mare. Bateti cu un mixer, la viteză medie până devine neteda. Adaugati zahărul pudră şi vanilia si amestecati doar până devine netedea. Turnati glazura peste blat. Garnisiti cu morcov ras, dacă doriţi.