este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

joi, 11 februarie 2010

APERITIV DE VINETE "COADA DE PĂUN"



Reteta tradusa de aici.

Ingrediente: Vânătă, branza, usturoi, maioneza dupa gust, ulei vegetal pentru prăjit, făină pentru pane, castraveti, rosii, masline negre fără sâmburi pentru decorare.
Preparare:1.Taiati vinetele in felii ovale, sarati-le si puneti-le sub o presa pentru 20 de minute. Clatiti feliile cu apa rece de la robinet, tavaliti feliile prin faina si prajiti-le in ulei vegetal.
2. Branza se da prin razatoarea mica, usturoil se curate si se toaca.
3. Branza se amesteca cu usturoiul si maioneza si se amesteca bine.
4. peste feliile de vinete fierbinti se aseaza amestecul de branza. Se aseaza pe platou in forma de coada de paun si se decoreaza cu rosii, castraveti si felii de masline.
Gata! Puteti sa le serviti la masa.
Ideea am luat-o din "Люблю готовить" (Imi place sa gatesc)