Reteta tradusa de
aici Ingrediente:200 gr. ciocolată albă
200 gr. ciocolată cu lapte
400 gr. smantana
2 dl. smantana dulce
10 g gelatina
1 dl. apă
o lingura de coniac
o jumătate de lingurita de cafea
cca 100 gr. biscuiti
Preparare:Gelatina se pune în apă rece la inmuiat.
Cele două feluri de ciocolata de culoare albă şi cu lapte se topesc, fiecare cu 1 dl. de smantana. In ciocolata topita se adăuga gelatina, se amestecă bine să se topească.
În fiecare dintre cele doua feluri de ciocolata fierbinte se adaugă cate 200 gr. de smantana
In partea albă se adauga o lingura de coniac şi încea neagra se adauga cafea.
Se tapeteaza tava cu biscuitii stropiti cu lapte.
Se toarna (amestecul va fi destul de subtire), alternativ, damestec de culoare albă şi neagra.
A se păstra în frigider câteva ore pentru a se intari.