Reteta tradusa de
aiciAvem nevoie de:
- 4 felii de pâine toast
- 4 ouă
- 4 linguri de conserva de ton,
- 4 linguri de brânză rasă,
- 4 lingurite de maioneza
- 2 roşii mici,
- Ceapa verde, marar.
Prajim feliile de pâine în prajitor. In acest timp se taie rosiile si ceapa verde in bucati mici, se adauga 4 linguri de conserva de ton si 4 linguri de brânza rasă.
Painea prajita, rece, se unge cu maioneza si se pune deasupra umplutura. Albusurile se separa de galbenusuri, avand grija ca acestea din urma sa ramana intregi. In albusuri se adauga un praf de sare si se bat spuma. Se intinde spuma pe feliile de paine, facand la mijloc o adancitura cu lingura. Se pun galbenusurile in scobitura
si se dau la cuptorul fierbinte pentru 5-10 minute.
Se scot din cuptor, se presara cu ceapa verde si se servesc.
P.S. cred ca se poate face orice umplutura va place!