este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

miercuri, 17 martie 2010

SALATA “LEBADA ALBA PE LAC”






Reteta in imagini, tradusa de aici



1. Urechilele şi copitele sunt fierte în apă sărată timp de aproximativ 1,5 - 2 ore. Până când carnea începe să se desfaca de pe oase.

2.Separati carnea de pe oase şi tocati-o.

3.saram, condimentam cu roşu şi piper negru dupa gust. Se adaugă usturoi (uscat sau stors la presa)

4.punem carnea intr-un castron sau orice fel de vas adanc.

5.şi se toarnă zeama in care a fiert carnea (care poate fi, de asemenea, condimentata mai mult cu piper după gust). Punem vasul in frigider pana se incheaga.
6.ouăle se curata. Dintr-un ou se taie o felie in partea de jos pentru stabilitate si se face coada. Dintr-un alt ou se taie gâtul şi aripile. Din rondele de morcovi se taie picioarele şi ciocul.

7.framantati un aluat din făină şi apă. Puneti bucăţi de aluat tulpini de marar pentru a forma trestiile.

8.presarati aluatul cu cafea macinata.

9.Cand gelatina s-a intarit, asezati lebada, introducând aripile şi coada în fante şi consolidati gâtul şi ciocul cu scobitori. Introduceţi trestiile, şi decorati cu marar. Faceti nuferii din ceapa si asezati-i pe farfurie.

10.In principiu, nu mai trebuie decat sa fie servita la masa.

11. pentru ca nimic sa nu se piarda, de asemenea, folositi restul de carne dupa cum urmeaza: în primul rând aranjati in formă cateva modele din alimente de forme si culori diferite.

12. acoperiti cu supa (doar un pic)

13. cand supa s-a racit (si intarit), se pune carnea şi completaţi cu restul de supă.

14. dupa cateva ore in frigider, se rastoarna racitura pe o farfurie.