Reteta este tradusa de
aici si apartine Anastasiei Scripkina.
Ingrediente:• 5 oua
• 1 avocado (copt)
• ardei gras roşu şi galben
• verdeturi dupa gust
• maioneza
• Sare
• cuişoare sau piper
Preparare:1. Ouăle fierte se taie pe lungime în două părţi si se scot gălbenuşurile.
2. Galbenusurile se sfarama.
3. Fructele de avocado se curata, se scoate samburele iar din carne se face un pireu cu o furculita.
4. Verdeata se toaca marunt
5. Se amestecă gălbenuşurile, avocado, verdeturile, putina sare.
6. Se adauga maioneza, se amestecă bine.
7. Cu masa rezultată se umplu jumătăţile de ouă.
8. Apoi se unesc jumătăţile.
9. Din ardei roşu tăiat (cu foarfece sau cu un cuţit), se fac creasta şi ciocul.
Din ardei galben se taie aripile si coada.
10. Se fac crestaturi in care se introduc creasta, ciocul, aripile, coada.
Din cuişoare sau de piper se fac ochii.
Bon Appetit!