este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

luni, 7 septembrie 2009

AMUZA-BOUCHE ÎN CONURI


Reteta tradusa de aici
Mi-am dat seama că am putea pregăti conurile cu până la 1 săptămână în avans, înainte de servire şi de ornare.

Veţi găsi, de asemenea, această prezentare la Mercotte.
Pentru 20 de conuri
Timp de preparare conuri: 45min
Timp de umplere si ornare: 10min
Ingrediente:
-5 foi de placinta (subtiri)
-400g somon afumat
-3 cesti crema de branza
-mărar proaspăt
-Unt topit
–Icre negre

Preparare:
Conurile: Taiati foaia de placinta in 4 triunghiuri .

Ungeti cu unt şi rolati în forma de con.


Daca nu aveti conuri de otel, improvizati conurile din folie de aluminiu, la fel ca mine.

Gătitul este rapid, am facut numai 8 conuri din aluminiu. Asezati pe o foaie de hartie de copt cu varfurile intercalate.
Coaceti 10 min în cuptor la 180 ° C.
Atenţie! eliminati conurile de aluminiu şi lasati să se răcească pe hârtie absorbantă.
Umplerea:
Taiati somonul în fâşii de sau folositi somon gata feliat.
Tocati mărar şi adaugti la cremă. Umpleti conurile cu smântână intercalata cu somon. Finalizaţi cu un pic de icre de peşte şi o crenguta de mărar.



Puteţi, după cum a declarat Mercotte, sa umpleti aceste conuri în moduri diferite, în funcţie de starea de spirit şi de ceea ce aveţi în frigider sau dulapioare.
Pentru a servi, puneţi-le într-o cana, pahar sau ca mine într-un support de tuburi sigilate bună este adevărat, nu toată lumea are la el acasa.




Aceastea nu sunt numai frumoase, sunt delicioase.