Reteta este tradusa de aici
Ingrediente pentru o tava 26/21 cm
500 g de cartofi tari, nu sfaramiciosi
6 oua
2 cepe
2 shallote
2 catei de usturoi
1 ardei roşu
1/2 linguriţă Curry
2 linguri pătrunjel tocat
Uleiul de măsline
Sare şi piper
Preparare:
Curatati cartofii, tăiati-i în rondele.Se spală ardeiul se indeparteaza semintele si cotorul si se taie în jumătate, apoi în cuburi mici.
Ceapa, shallotele şi usturoiul tocate se calesc in ulei timp de 5 minute. Adauga cartofii şi ptajeste pentru aproximativ 10 minute, la foc iute, mestecand uşor. Cand sunt pe jumătate facuti, adăugaţi ardeiul tocat.
Bateti ouăle usor într-un castron. Adăugaţi pătrunjel tocat, curry, sare şi piper. Adauga acest amestec la legumele prajite.
Turnati acest amestec intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt pe fund si pereti. Coaceti timp de 20-25 minute in cuptorul preincalzit la 200 grade C.
Tortilla ar trebui să fie gata atunci cand este frumos rumenita.
Serviti calda sau rece, tăiata în cuburi, cu scobitori.
SUFLEU DE BRÂNZĂ DE VACI CU MĂRAR ȘI ARDEI
Acum 9 ani