Traduse de
aiciTăiati o bucată de castravete de 7-8 cm, tăiati coada. Cu un cutit oval faceti o tăietură în formă de frunză, fără a străpunge marginea de jos a obiectului de lucru (a castravetelui).
Continuăm să facem frunze, cu o mică distanţă între ele, pana terminam un cerc
Cu un cuţit Tailandez facem o tăietură la o grosime de 1-2 mm, creând astfel un suport pentru tăierea următorului rand de petalele
Cu un cuţit oval de sculptura facem următorul rând de petale în formă de şah (intercalate) faţă de rândul precedent. Din nou, tăiem un tampon pentru următorul nivel de petalele. Fă cât mai multe randuri, câte vă dă posibilitatea dimensiunea de lucru.
Crestaţi inima castravetelui, pentru a crea spaţiu suficient pentru a se potrivi în centru inima florii
Cu un foarfece tăiaţi vârfurile frunzelor, dându-le la capete formă triunghiulară. Scufundaţi floarea pentru câteva minute în apă rece - se va deschide
Din morcovi, dovlecei sau ridiche se face o bază de mărime corespunzătoare. Faceţi-i incizii decorative
Lipiţi-o în inima florii. Aveţi posibilitatea să o consolidaţi cu o scobitoare.
Asezati crinul pe o ramură cu frunze naturale sau pe un bat din lemn vopsit. Frunzele s-ar putea face din aceeaşi castravete