este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

luni, 14 septembrie 2009

TRIPLE CHOC BROWNIES sau NEGRESA CU 3 CIOCOLATE


Reteta este tradusa de aici

Ingrediente:
¾ cana + 1 lingura (185 g), unt nesărat
185 g ciocolata neagra, tocata
3 oua
1 ¼ cani (250g) de zahăr
1 lingurita extract de vanilie
2/3 cana (94g) făină
½ cana (45g), pudră de cacao
o priză de sare
¾ pahar, aproximativ (116 g) ciocolată albă tocata
¾ pahar, aproximativ (116 g) ciocolată cu lapte toccata

Preparare:Preincalzeste cuptorul la 180°C/350° F; imbracati cu hartie de copt o tava patrata cu latura de 20cm (8in), extindeti folia peste marginile tavii si ungeti hartia cu unt; lasati-o deoparte.

Puneti untul şi ciocolaaă neagră într-o cratiţă la foc mic şi amesteati până când se topeste. Luati de pe foc şi laati să se răcească.
Puneti ouăle, zahărul şi vanilia într-un castron şi bateti cu un mixer electric până se albesc si devin cremoase. Puneti in amestecul de ciocolata si unt.
Cerneti făina, cacaoa şi sare peste amestec şi se amestecă să se combine. Adaugati la amestec bucatile deciocolata albă şi ciocolata cu lapte, si apoi turnati în tava pregătita ca mai sus. Se dă la cuptor pentru 35-40 minute sau până când scobitoarea iese curata.
Se lasă să se răcească, apoi folosind folia drept "mânere" se scoate din tava şi se taie în 16 pătrate.