este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

marți, 24 noiembrie 2009

BROWNIES DE CIOCOLATĂ, CU MIGDALE SI CIOCOLATA ALBA


Reteta tradusa de aici.

Ingrediente:

125 g unt moale, taiat în cuburi mici
110 g zahăr pudră
2 ouă
55 g migdale macinate / faina de migdale
65 g făină
½ linguriţă praf de copt
2 linguri de cacao
125 g ciocolata neagra, topita
110 g ciocolată albă, toccata grosier


Preincalziti cuptorul la 170 º C; ungeti cu unt o tava de un tort pătrata de 20cm tapetati cu hartie de copt, pe care o rasfrangeti si peste peretii tavii, formand "mânere", pentru a fi mai uşor să scoatem din tava negresele. Ungeti, de asemenea, hartia.

Cerneti impreuna făina, praful de copt si cacaoa si lasati deoparte.
Se pune untul inmuiat si zahărul în castronul de la mixer şi se bat pana amestecul devine alb si pufos.
Se adaugă ouăle, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare.
Presarati faina de migdale peste amestecul de unt cu oua folosind o spatulă de cauciuc. Adăugati ingredientele cernute şi se amestecă.

Se toarnă ciocolata topită şi se amestecă. In finales adauga bucăţi de ciocolata alba.
Puneti compozitia cu lingura in tava pregatita si neteziti suprafata cu dosul lingurii.
Coaceţi pentru aproximativ 40 de minute - suprafaţă ar trebui să fie tare, nu ar trebui să se simtă elastica la atingere.
Lăsaţi-o în tava timp de aproximativ 5 minute înainte de mutarea prajiturii pe un gratar de sârmă să se răcească.
Se taie în pătrate şi se serveşte.