este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

miercuri, 25 noiembrie 2009

TERINA CU IAURT SI ARDEI



Sursa: Revista Ioana

Ingrediente (8 portii):

• 10 foite de gelatina
• 400 g iaurt slab
• cca. 2 linguri hrean
• 400 ml smantana
• sare, piper
• cate 1 ardei gras rosu si galben
• 2 linguri marar tocat
• 10 felii de somon afumat
• 1 castravete
• 2 linguri ulei
• 2 linguri crema de branza

Preparare:

1. Inmuiati gelatina. Amestecati iaurtul cu 2 linguri de hrean si smantana. Dizolvati gelatina si incorporati-o in amestecul de mai sus. Condimentati-l cu sare, piper si putin hrean. Pregatiti ardeiul, tocati-l marunt si incorporati-l impreuna cu mararul in amestecul cu iaurt.
2. Tapetati cu folie o forma de chec (1,5 l). Asezati acolo feliile de somon astfel incat sa atarne peste margine. Umpleti forma cu amestecul de iaurt, iar la final asezati peste umplutura si marginea lasata libera. Dati totul 3 ore la frigider ca sa se intareasca.
3. Pregatiti castravetele, curatati-l si taiati-l fasii. Amestecati uleiul, crema de branza, sarea si piperul, apoi incorporati castravetele. Taiati terina felii, serviti-o alaturi de castravete si ornati-o, eventual, cu frunze de salata. Pofta buna!