este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

PRAJITURA BLACK AND WHITE



Reteta tradusa de aici
Ingrediente:
Crusta de napolitane de Ciocolata:
2 1/2 căni de napolitane cu ciocolata faramitate
1/4 cana(50 g) zahăr tos
1/2 ceaşcă (1 stick) (113 g) unt, topit
Umplutura de ciocolata alba:
5 pachete (8 uncii fiecare)( aprox. 1 kg) crema de brânză, indulcita
1 3/4 cesti (175 g) de zahăr tos
2 lingurite extract de vanilie
1 / 4 pahar (50 g ) de faina
5 oua mari, la temperatura camerei
2 gălbenuşuri de ou mare, la temperatura camerei
1 / 4 pahar smantana (frisca lichida)
5 baruri (1.5 oz fiecare) (200 g) ciocolata alba, toccata
Glazura de ciocolata:
1 / 4 pahar de sirop de porumb (se poate inlocui cu miere)
3 linguri de apă
2 linguri de unt
5 baruri (1.5 oz fiecare) (200 g) ciocolata neagra, grosolan toccata
Preparare:
Crusta de napolitane de Ciocolata:

1. Preincalzeste cuptorul la 250 ° F. Imbracati cu folie de aluminiu groasa o tava de tort de 30cm in diametru.
2. Amestecati napolitanele sfaramate cu zaharul intr-un bol. Adaugati untul topit si amestecati pana se combina. Presati amestecul pe fundul sip e peretii tavii.
Umplutura de ciocolata alba:
1.Bateti crema de brânză într-un castron, până când devine cremoasa, folosind mixerul electric la viteza medie. Treptat se adaugă zahărul şi se sate până se amesteca. Se adaugă vanilia şi făina si se amesteca doar până se combina, la viteză mică. Se adaugă ouăle, unul cate unul si se bate după fiecare. Se adaugă gălbenuşurile şi smantana, si se bate până crema devine neteda. Se adauga bucatelele de ciocolata alba. Se toarnă amestecul în tava si se niveleaza.
2. Coaceţi timp de 2 ore sau până când se intareste umplutura. Opriţi cuptorul şi lasati prăjitura cu brânză în cuptor cu usa intredeschisa timp de 1 oră. Se răceste în tava pe gratar de sarma pentru 1 oră. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se păstreaza la frigider cel puţin 8 ore sau peste noapte.
Glazura de ciocolata:
1. Puneti siropul de porumb, apa şi untul într-o cratiţă la foc mediu, până când se topeşte untul şi amestecul ajunge la fierbere. Luati de pe foc. Adaugati ciocolata tocata şi se lasă 30 de secunde. Bateti de până devine neteda.
2. Desprindeti marginea prăjiturii cu un cuţit. Eliminaţi peretii detasabili ai tavii. Se întinde glazura de ciocolata deasupra prăjiturii. Se păstreaza la frigider 15 minute pentru a se intari glazura. Se taie în felii pentru a servi.