este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

luni, 23 noiembrie 2009

PRAJITURA CU GEM SI COCOS



Reteta tradusa de aici

Ingrediente:
Baza:
125g (4 oz) unt, indulcit
1/3 cana (75g) de zahăr pudră
1 cana (135g) făină, cernută
1 linguriţă praf de copt
1 gălbenuş de ou
¾ ceaşcă gem de Zmeură - Eu am folosit căpşuni

Topping:
½ cana (113g) de zahăr pudră
1 ou, uşor bătut
1 cana (90g) de nucă de cocos deshidratata

Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180° C; imbracati cu hartie de copt o tava de 20x30cm .
Untul, zahărul, făina şi praful de copt se amesteca într-un procesor de produse alimentare, până când sunt combinate.
Se adaugă gălbenuşul de ou se continua amestecarea până când se formează un aluat moale. Presati-l in tava pregatita. Se dă la cuptor pentru 12-15 minute sau până când capata o culoare maro aurie. Se lasă să se răcească, apoi se unge cu gem.
Pentru a face toppingul se, combina zahărul, oul şi nucă de cocos. Se imprastie peste gem. Se dă la cuptor timp de 25 minute sau până când capata culoare aurie. Se răceste în tava. Tăiati în patrate.