Reteta tradusă de aici
Ingrediente:
100g file de herin
50g branză topită
un ou
50g de unt
0,5 lingurita sos de rosii picant
100g file de herin
50g branză topită
un ou
50g de unt
0,5 lingurita sos de rosii picant
Preparare:
Se amestecă într-un blender fileurile de hering, brânza topită (am avut Hochland), oul fiert tare, untul topit şi sosul picant de roşii.
Verificaţi dacă au rămas oase subţiri şi lungi de peşte. Dacă au rămas, se elimină.
Se amestecă într-un blender fileurile de hering, brânza topită (am avut Hochland), oul fiert tare, untul topit şi sosul picant de roşii.
Verificaţi dacă au rămas oase subţiri şi lungi de peşte. Dacă au rămas, se elimină.
Pasta obţinută poate fi servită ca un pate pe pâine prăjită sau pe un biscuit sărat, dar puteţi face coşuleţe care se vor umple cu această umplutură. Am făcut acest aperitiv pe un toast moale.