este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

miercuri, 2 decembrie 2009

PINGUINI DRAGALASI DIN MASLINE



Reteta tradusa de aici
Ingrediente:
175 g masline Jumbo, fara samburi
100 g crema de branza, dulce
1 / 2 linguriţă fulgi de ceapa uscata
1 / 4 linguriţă de hrean ras
1 / 8 lingurita de sare
1 varf de cutit boia iute
1 varf de cutit praf de usturoi
1 morcov mediu, tăiate în felii groase de 0,5 cm
12 masline mici, fara samburi
12 scobitori, invelite cu celofan la varf
50 g ardei capia feliat

Preparare:Luati 12 masline Jumbo fara samburi si despicati-le de sus pana jos. Lasati-le deoparte.
Combinati urmatoarele 6 ingrediente intr-un bol mic si amestecati-le bine.
Umpleti o punga mica de plastic cu crema de branza.
Faceti o gaura mica la un colt al pungii. Umpleti cu grija cele 12 masline Jumbo. Lasati-le deoparte.
Taiati cate un triunghi mic din fiecare felie de morcov si presati-o in fiecare maslina mica, ca un cioc.
Plasati fiecare felie de morcov sub maslinele Jumbo umplute cu crema de branza, pe post de picioare.
Plasati maslinele mici, cu gaura in jos, peste maslinele Jumbo astfel incat picioarele, pieptul si ciocul sa fie aliniate.
Infingeti cu grija o scobitoare prin capul, corpul si picioarele pinguinului.
Infasurati o feliuta de capia in jurul gatului, ca o esarfa.