Reteta tradusa de
aici Ingrediente: Fursecurile:1 ceasca de unt sau margarină, indulcita
1/3 cana de zahăr pudră
1 lingurita de vanilie
1 2/3 căni făină
1 linguriţă de zahăr pudră
Umplutura:2/3 cana de zahăr granulat
3 linguri coaja de lamaie, rasa
3 linguri de suc de lamaie
1 lingura unt sau margarină
1 lingurita amidon de porumb
1/4 linguriţă de sare
1 ou, bătut
Preparare:Într-un castron mare, bateti untul cu 1/3 cana de zahăr pudră, şi vanilia cu mixerul la viteza medie până se amesteca bine.
Se adauga făină până se formeaza un aluat.
Acoperiti si păstrati la frigider 30 minute.
Preincalziti cuptorul la 180 0 C.
Formati din aluat bilute cu diametrul de 2,5 cm. Asezati bilutele le distant de 5 cm una de alta. Apasati cu degetul mare central fiecarei bilute pentru a face o adancitura. Coaceţi 8 - 10 minute sau până când devin maro aurii. Scoateti tava pe un gratar si lasati sa se raceasca complet, aproximativ 30 de minute.
Puneti toate ingredientele pentru umplutura intr-o cratita si puneti-le pe foc mic, aproximativ 25 de minute, amestecând constant, până se ingroasa si devine neteda. Raciti aproximativ 15 minute.
Umpleti fiecare adancitura a fursecurilor cu ¼ lingurita de umplutura. Presarati cu o lingurita de zahar pudra.