Reteta tradusa de
aici Ingrediente:255g, faina alba
1 linguriţă praf de copt
1 linguriţă de sare
190g unt, topit şi răcit uşor
500g zahar brun
2 ouă la temperatura camerei
2 linguriţe de extract de vanilie
1 cana (150g) Nuci de Pecan, prăjite şi tocate grosolan
1 cana (120g), ciocolată albă
Preparare:1. Poziţionati gratarul în mijlocul cuptorului şi preincalziti la 180 ° C (350 ° F).
2. Ungeti cu grasime fundul si laturile unei tavi de 25cm x 22cm (10Inch x 9inch), si lasati-o deoparte.
3. Într-un bol, combinati făina cernută, praful de copt şi sarea. Amestecati-le bine şi lasati deoparte.
4. Într-un castron mare, combinati untul topit cald, zaharul brun si extractul de vanilie.
5. Se adaugă ouăle şi se amesteca bine.
6. Adaugati amestecul de făină şi se amestecă uşor, doar până la încorporare.
7. Se amestecă Nucile de Pecan prăjite şi chips-urile de ciocolata alba.
8. Turnati aluatul pregătit în tava şi repartizati-l în mod egal.
9. Dati tava la cuptor şi coaceti, până ce o scobitoare introdusa în centrul prajiturii iese curata, aproximativ 30 de minute.
10. Scoateţi tava pe un gratar de sârmă să se răcească complet.
11. Tăiati în 12 bucati egale.