Reteta tradusa de
aiciIngrediente: 350g - ciocolata neagra / rupta in bucati
1 cana (4 oz)(115 g) Lapte condensat
2 linguri de unt
1 priză de sare
1 ceasca fistic decorticat - (se poate substitui cu alte nuci, alese de dvs., dar acestea sunt cele mai bune!)
Preparare:
Topiti ciocolata tăiata, laptele condensat, untul si sarea într-o tigaie pe un foc mic.
Puneţi fisticul într-un sac de congelator si sfaramati-le cu sucitorul.
Adauga fisticul astfel sfaramat la ciocolata topita cu laptele condensat şi se amestecă bine.
Se toarnă acest amestec într-o tava pătrata de 9 inch (aprox 25 cm) imbracata in folie si neteziti deasupra. (Puteti presara deasupra şuviţe de fistic.)
Lasati sa se răcească şi apoi se păstreaza la frigider până se intareste.
Puteţi apoi tăia în bucăţi mici.