Reteta tradusa de
aici Ingrediente: 200 gr faina
100 de grame de amidon
100 de grame de smantana
100 de grame de lapte
100 de grame de ciocolata neagra tocata (dar nu prea!)
100 gr zahăr
50 g unt moale, taiat în bucăţi mici
2 ouă
1 pachet de praf de copt
10 linguri de sirop de mentă
Preparare:Cerneti făina si praful de copt într-un castron.
Adaugati ouăle, zahărul, untul, siropul şi smântâna, amestecand cu o lingura de lemn pana se obtine un amestec grosier, apoi se adaugă laptele rece şi se amestecă bine, până se omogenizeaza complet.
La acest punct se adaugă ciocolata, se amestecă, se toarnă în tava şi se coace la 180 grade pentru 30-35 minute, eventual acoperita cu folie de aluminiu.
Raciti-o pe un gratar si, eventual, umpleti-o cu o crema de ciocolata. Deasupra se presară zahăr pudră