este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

sâmbătă, 3 octombrie 2009

PRAJITURA CU NUCA DE COCOS SI CIOCOLATA


Reteta si fotografiile luate de aici
Ingrediente reteta
Blat : 125gr unt; 50 gr zahar brun; 2 oua; 200 gr faina; 2lg cacao; 2 lg lapte; 1 linguritza plina praf de copt;


Umplutura: 300 ml lapte; 3 lg pline de gris; 80 gr unt; 80 gr zahar; 100 gr cocos; 2 lingurite extract de vanilie; Glazura: 200 gr cuvertura ciocolata neagra sau de lapte.

Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate: redusa)
a) Blat:
1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt.
2. Se aseaza compozitia intr-o forma de 20x28 la 180°C.
3. Se scoate dupa 20 min si se lasa la racit.

b) Crema:
1. Se pun pe foc laptele, untul si grisul pana la ingrosare.

2. Se adauga extractul de vanilie, zaharul si nuca de cocosul.


3. Se pune peste blatul racit

c) Glazura:
1. Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.



Reteta a fost propusa de Otti cu ajutorul pozelor de la lily