Reteta tradusa de
aiciFemeile de la Biserica Metodista Unita Huffman din Birmingham au folosit această reţetă pentru sărbătorirea celei de-a 125-a aniversari a bisericii. Din cele 100 de prăjituri făcute, nu a mai ramas nici una.
Ingrediente: 1 cană de unt, topit
2 cesti de zahăr
1 /2 ceaşcă cacao neîndulcita
4 ouă mari, uşor bătute
1 lingurita extract de vanilie
1 / 8 lingurita de sare
1 1/2 cana făină
1 1/2 cesti Nuci de Pecan grosolan tocate, prăjite
1 (10.5-uncie) pungă de bezele miniaturale
Glazura de ciocolata Preparare:Bateti untul topit, precum şi următoarele 5 ingrediente intr-un castron mare. Se amestecă în Nuci de Pecan tocate si faina. Se toarnă într-o tava de 15 x 10 inch (25X35 cm) unse si presarate cu faina.
Se dă la cuptor la 350 ° pentru 20 - 25 minute sau până când o scobitoare introdusa în centru iese curata. Scoateţi din cuptor; tortul cald se acopera în mod uniform cu bezele. Reintroduceti in cuptor şi coaceti inca 5 minute. Stropiti cu glazura de ciocolata peste tortul cald. Raciti complet.
GLAZURA DE CIOCOLATA Pentru 2 cani
Ingrediente:1 pachet (16-uncii)(450 g) de zahăr pudră, cernut
1 / 2 pahar de lapte
1 / 4 ceasca de unt, indulcit
1 / 3 ceasca cacao neîndulcita
Preparare: Bateti toate ingredientele cu un mixer electric la viteza medie, pana devine neteda.