este ora...


Flash Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com

luni, 7 septembrie 2009

MILLEFEUILLE DE SFECLA ROSIE CU BRANZA


Reteta tradusa de aici

Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 2 sfecle rosii
- 160 g de branza de vaci proaspata
- 1 lingura de ceapa
- 1/2 catel de usturoi
- 3 linguri de otet balsamic
- 1 lingura de ulei
- sare, piper
Taiati sfeca in felii de aproximativ 5 mm grosime (12 felii) si le lasati sa se scurga de zeama.Apoi, cum in imagine am decupat cu o conserva de sos de rosii de forme rotunde. Puneti la rece.

Branza de vaci amestecati bine cu ceapa taiata marunt, usturoiul tocat, 1 lingura de otet balsamique si uleiul, gustati si asezonati cu sare si piper. Puneti la rece.
Inainte de a servi, dresati pe farfurie, alternand cele 3 felii de sfecla cu branza, terminand un pic cu branza si arozati cu otetul balsamic.